image

CURSURI

Cursuri

Alegand unul dintre modulele de curs sau de perfectionare organizate de Vigasim, alegeti o viata mai buna pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra. Meseriile pentru care va calificati la scoala noastra va ofera oportunitati multiple de angajare si recompense materiale proportionale cu complexitatea muncii prestate.

Va oferim cursuri de calificare si perfectionare predate de cei mai buni formatori autorizati, pentru ca dumneavoastra sa fiti printre cei mai buni profesionisti!

image

Stivuitoristi

Stivuitoristi – cei care aleg acest curs de calificare vor fi instruiti tehnic si organizatoric pentru exploatarea in conditii de securitate a stivuitoarelor si vor capata cunostintele si abilitatile necesare pentru manevrarea in deplina securitate a marfurilor.

image

Macaragii

Macaragii – una dintre cele mai solicitate specializari de deservent utilaje din domeniul constructiilor, care solicita din partea celui care o practica foarte multa concentrare, atentie, capacitate de reactie si calm, oferind satisfactii materiale si personale foarte mari si posibilitati multiple de angajare, prin manevrarea macaralelor de diferite tipuri.

image

Fochisti

Fochisti – in urma cursurilor veti fi pregatiti si autorizati sa operati, sa supravegheati cazanele si sa efectuati actiuni specifice si in limitele de competenta, asupra cauzelor care pot produce functionarea anormala sau avarii ale cazanului.

image

Tehnicieni mediu

Tehnicieni mediu – au rolul de a monitoriza mediul si a investiga sursele poluarii, inclusiv cele care afecteaza sanatatea, de a urmari factorii de mediu si gradul de poluare al acestora, de a promova dezvoltarea durabila si agricultura ecologica, de a monitoriza modul de gestionare a deseurilor de munca si organizare a muncii.

Invata de la cei mai buni, pentru a fi cel mai bun!

contact