image

Despre noi

image

Despre noi

Pe o piata a muncii dinamica si fluctuanta, stabilitatea pe care o ofera o meserie este stalpul de rezistenta a oricarei persoane, singure sau cu familie. Nu este niciodata prea tarziu sa facem o schimbare in cariera, sa alegem un drum sigur care ofera un loc de munca, dar si satisfactii materiale si personale.

"Meseria este bratara de aur" este un proverb mai actual ca niciodata, iar daca doriti un start bun, Vigasim va sustine in acest demers prin cursurile de calificare si perfectionare pentru diferite pozitii cerute de piata muncii, atat in tara, cat si in strainatate.

image

Vigasim este o scoala de meserii cu traditie si prestigiu, care si-a inceput activitatea in anul 2006, aducand impreuna un grup de formatori cu experienta, unii dintre cei mai buni din domeniu, autorizati ISCIR pentru a sustine cursuri de calificare in meseriile de stivuitoristi, macaragii, fochisti, tehnicieni mediu . Cursantii beneficiaza de pregatire pentru obtinerea autorizatiei din partea ISCIR INSPECT IT, dar si de module de reinstruire pentru prelungire valabilitatii autorizatiei si obtinerea unui nou talon de vize.

In urma cursurilor Vigasim, acreditate ANC, se elibereaza diplome recunoscute in tara si in spatiul comunitar.

Va asteptam sa invatati si sa va perfectionati sub indrumarea celor mai buni instructori, pentru a fi cei mai buni la locul dumneavoastra de munca! Un angajat bine pregatit este un angajat bine platit!